'Next level' ondernemen door technologie
CRM, data science, AVG & informatiebeveiliging

“Technology is nothing. What’s important is that you have a faith in people, that they’re basically good and smart, and if you give them tools, they’ll do wonderful things with them”.

Steve Jobs, visionary, genius who had a great effect on the lifes of billions

Met jouw ambitie in beeld werken wij met de nieuwste technolgieën en systemen om jouw huidige en potentiële klanten steeds weer effectief te bereiken. Waarbij data een steeds belangrijkere rol speelt om succesvol te kunnen opereren in een snel veranderende digitale wereld, houden we ook rekening met wetgeving omtrent privacy en informatiebeveiliging.

CRM & Marketing automation

Als adviesbureau in marketing en sales zijn wij van mening dat wanneer een organisatie professioneel sales en marketing wil voeren, dat niet zonder een CRM-systeem (Customer Relation Management) goed kan doen. Want een CRM-systeem ondersteunt je efficiënt om klantengegevens te beheren van jouw huidige klanten en potentiële klanten. Tevens geeft het een beeld van de lopende afspraken en kansen, ofwel een weergave van jullie complete salesfunnel met wensen, eisen en eventuele eerdere aankopen. Afhankelijk van jouw behoeften, wensen en ambitie kijken we welk systeem het meest bij jouw bedrijf past.

In sommige CRM-systemen kan je eenvoudig projecten definiëren, up-sell, cross-sell en ander soort van sales-activieiten uitvoeren en nog veel meer, afhankelijk van jouw wensen. Fox heeft ervaring met verschillende systemen, zoals SalesForce, Teamleader, Dynamics, Pipedrive, Perfectview, SharpSpring etc.

Met Marketing Automation kun je potentiële klanten volgen, door de signalen die ze afgeven door bijvoorbeeld hun website bezoek en krijg je een beeld van hun behoefte is en hoe je daar slim op kan inspelen. Door efficiënte workflows te creeren met intuïtieve builder kun je de complete customer journey visualiseren.

Een beeld van de scoringspercentages in iedere fase, een compleet beeld van de leadontwikkeling. Hoe leads zich ontwikkelen tot gekwalificeerde leads om vervolgens klant van jouw te worden. Graag helpen wij jouw om zo'n systeem goed in te regelen en geven we training over de werkwijze. Een absolute businessversneller.

Data Science

Data ScientistDe afgelopen jaren is data, ook Big data genoemd, steeds belangrijker geworden. In onze optiek hebben bedrijven die slim gebruik maken van data een significant concurrentievoordeel.

Echter een onderzoek van PwC en Iron Mountain laat zien dat slechts 4% van de westerse bedrijven volledig in staat is om waarde te putten uit de informatie waarover zij beschikken. Verder laat het gezamenlijk onderzoek zien dat 23% zelfs geen enkel voordeel uit bedrijfsinformatie weet te putten. De belangrijkste boosdoener is een tekort aan de benodigde middelen en vaardigheden.

Adviesbureau Fox Senior Sales & Marketing heeft die vaardigheden en kennis en kan jouw bedrijf helpen naar 'Next level' ondernemen door Technologie. Zo kunnen we met data bijvoorbeeld een logisch verband vinden tussen iemands leeftijd en de kans dat iemand een elektrische fiets koopt of preventief onderhoud vormgegeven door analyse op onderhoudsdatabase.

Door data uit verschillende databronnen te analyseren, te onderzoeken, te structureren en aan elkaar te koppelen, genereren we datasets die waardevolle inzichten verschaffen en/of voorspellende waarde kunnen bieden. Hierdoor kunnen we de verkoopbaarheid van jouw producten of diensten beter sturen en/of beïnvloeden.

AVG & informatiebeveiliging

Vanwege het feit dat we als adviesbureau veel te maken hebben met campagnes, remarketing etc. waarbij de gegevens van klanten van klanten een rol kunnen spelen, hebben we gemeend al onze klanten en potentiele klanten te kunnen helpen met de AVG, de nieuwe privacywet en alles wat daarbij komt kijken, zoals  informatiebeveiliging en cybercriminologie.

Sinds 25 mei 2018 geldt door heel Europa de nieuwe wet en regelgeving met betrekking tot privacy. Op deze datum, is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Als ondernemer moet je je aan allerlei wet- en regelgeving houden, en dus ook aan de AVG. En, heb je die op een goede manier georganiseerd en geïmplementeerd dan zien jouw klanten, leveranciers en andere relaties dat je hun privacy serieus neemt en informatiebeveiliging hoog in het vaandel hebt staan.

We hebben een AVG-tool ontwikkeld waarmee we jouw organisatie kunnen doorlichten om te komen tot een implementatie die het beste bij jouw bedrijf past. Want de AVG betreft maatwerk, bijvoorbeeld wanneer we te maken hebben met complexe organisaties en veel gebruik van persoonsgegevens, geeft dat een hoog risico. Tegenover een klein bedrijf waar met weinig persoonsgegevens wordt gewerkt.

Met “De AVG Scan” bieden we een totaaloplossing voor AVG compliancy. Wij ondersteunen jou bij de ontwikkeling van jouw privacybeleid. Daarnaast begeleiden wij jou met tal van producten die nodig zijn om aan te tonen dat je AVG proof bent.  

Wij ondersteunen en begeleiden jou bij:

  • De ontwikkeling van jouw privacybeleid
  • De opmaak van verwerkingsregisters
  • Het aangaan van verwerkersovereenkomsten
  • Procedures en protocollen

Ook bieden we professionals die tijdelijk de rol van functionaris gegevensbescherming kunnen innemen, waardoor je versnelt alle zaken rondom de AVG op een juiste wijze hebt geïmplementeerd en georganiseerd. En kunnen we intern beoogde functionarissen opleiden.

En bieden we professionals die:

  • Tijdelijk de rol van functionaris gegevensbescherming kunnen innemen
  • Jouw medewerkers ‘on the floor’ begeleiden tot privacy officer.

Veel organisaties hebben in toenemende mate te maken met de uitdagingen op het gebied van informatiebeveiliging. Uit de media horen we telkens geluiden over diefstal en verlies van persoonsgegevens, over ‘gegevens op straat’, systemen die gehackt worden, wachtwoorden die worden ontfutseld en consumenten die worden opgelicht.

Onder de AVG ben je verplicht om technische en organisatorische maatregelen te nemen zodat de informatie, (lees: persoonsgegevens) die je verwerkt op een adequate wijze te beschermen tegen verlies, diefstal, beschadiging en ongeoorloofde toegang. Daarbij kunnen we je eenvoudig helpen. Natuurlijk om aan de wet te voldoen, maar ook qua imago. Want de impact kan vreselijk groot zijn als jouw database met klantgegevens op straat ligt.

Op basis van ISO 27001 of de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (“BIO”) kunnen we een audit uitvoeren en onderzoeken of de informatiebeveiliging binnen jouw organisatie op orde is volgens deze ISO norm, verder kunnen we je adviseren over afhankelijkheden, kwetsbaarheden en bedreigingen om vervolgens een of meerdere beveiligingsmaatregelen te bepalen.