Partners

Fox Senior Sales & Marketing werkt samen met experts om jouw ambitie, complexe en technische vraagstukken met de juiste kwaliteit een goed antwoord te bieden.

Door diepgaande & actuele kennis en bewezen ervaring in consulting, technologie en business coaching, kunnen wij de juiste mensen, vaardigheden en technologieën inzetten om jouw bedrijf stap voor stap naar “next level” ondernemen te brengen.
 

Bee Innovation  

Bee Innovation
Strategie, verandermanagement en digitale transformatie

Peter is een zeer gedreven en resultaatgerichte consultant. Ik werk graag samen met Fox Senior Sales & Marketing aan complexe, technische en uitdagende cases omdat we dezelfde taal spreken en maar een half woord nodig hebben om elkaar te begrijpen.
- Nico Bijlemeer

Bekijk de website


 

Sterk in bedrijf

 

Sterk in bedrijf
Salesrecruitment, salestraining

Met de belofte “juiste mensen op de juiste plek” helpen wij, Fox Senior Sales & Marketing, bij de invulling van commerciële vacatures alsook bij het in kaart brengen van talent. Kijkend naar onze kernwaarden verloopt deze samenwerking zowel voor ons als voor alle kandidaten perfect.
- Esther Schmidt

Bekijk de website


 

Internetbureau Websteen

 

Internetbureau Websteen
Conversiegerichte websites, online marketing

Samen met Peter vertalen we het verhaal van de klant naar een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en conversiegerichte website. Met een heldere sitestructuur en de juiste call-to-actions.
-  Roy Jongerden

Bekijk de website


 

Steeman Juridisch advies

 

Steeman Juridisch advies
Privacy consultant, AVG specialist, informatiebeveiliging en auditor.

Sinds onze eerste samenwerking in 2016, heb ik Peter leren kennen als een man met veel eigenschappen die hem, wat mij betreft, tot een “totaal"-mens maken. Als professional kijkt hij naar de context van de zaak en heeft hij oog voor de betekenis van detail. Hoewel hij niet altijd even makkelijk is, wie wel, in situaties van overleg en onderhandeling is hij stevig, maar altijd fair. Peter is, ik heb het zelf ervaren, een mensen-mens, betrokken en zorgzaam, en genereus voor zijn omgeving. In gewone taal, "een gave gast” met hart op de juiste plaats.
- Robert Steeman

Bekijk de website


 

Buijs & Buijs Account en Fiscalis3ten

 

Buijs & Buijs Account en Fiscalis3ten
Fiscaal advies, accounting en administratieve ondersteuning

Samen met Fox Senior Sales & Marketing kijkt Buijs & Buijs naar investeringen en budgetten om klanten te laten groeien.
- Alexander Buijs

Bekijk de website