Over Fox

Peter Bresser

Missie
Het realiseren van een duurzaam en impactvol resultaat samen met én voor onze klanten.

Visie
Door goede observaties, feitelijke analyses en positieve energie klanten beter laten samenwerken met hun medewerkers, klanten en stakeholders.

Strategie
Bouwen aan een actief klantennetwerk door win-win situaties te creeëren en focus te hebben op sales & marketing, mensen en technologie.

Propositie
'Next level' ondernemen

 

Fox Senior Sales & Marketing is een adviesbureau dat door scherpe analyses, ervaring, kennis & talent samen met haar partners, bedrijven naar ‘next level’ ondernemen brengt.

Als eigenaar van Fox Senior Sales & Marketing wil ik impact hebben met wat wij doen voor jullie, onze klanten. Zoals Michelle Obama zegt: “Success isn't about how much money you make. Its about the difference you make in people’s lives”. Met positieve energie, een commerciële bril en een groot gevoel voor mensen werk ik graag met jou samen.

Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan bij bedrijven als CMG, Contakt adviesgroep, ABNAMRO, Noordhoff Uitgevers, KLM en de afgelopen vier jaar bij 15 MKB bedrijven. Bij bovenstaande bedrijven heb ik gewerkt in de rol van projectmanager, consultant, salesmanager, directeur, interim manager en bestuurder.

Om jouw bedrijf optimaal te kunnen blijven adviseren en ondersteunen wil ik blijven leren, volg ik seminars, doe ik regelmatig een opleiding en blijf ik sparren met de partners van dit bedrijf, waar ik trots op ben.

Mijn grootste trots zijn mijn kinderen, Willem & Annemée en ben ik een bofferd met Jelka, we zijn 20 juni 2009 getrouwd. Met veel plezier heb ik samen met Neeltje Vervoort en Ilse van Loon twee kinderboeken geschreven over Pjotr. "Hallo, wie ben jij? Ik ben Pjotr" en "Hallo, wie ben jij? Ik ben Pjotr op reis" en ben ik een zeer gepassioneerde golfer.